kvalitet og faglig stolthed

​Om Svop VVS & Blik

​Svop VVS & Blik ApS har leveret fremtidssikrede løsninger inden for VVS og blik siden autoriseret VVS-installatør Henrik Svop startede firmaet i 2011.


Vores kompetente hold af fagudlærte VVS'ere og blikkenslagere har gennem årene løst et væld af både store og små opgaver i private hjem, for erhverv, industri og offentlige virksomheder. 

Med udgangspunkt i Nr. Lyndelse, syd for Odense, har vi ikke langt til vores kunder, hvoraf størstedelen bor i Odense, Faaborg-Midtfyn, Svendborg, Kerteminde og Nyborg kommuner.

GODT OG SOLIDT HÅNDVÆRK

Som lille virksomhed er det kundernes tilfredshed vi lever af. Og den lever vi godt af. Vores kunder kommer således igen og igen, når nye opgaver skal løses med et tilfredsstillende resultat.

Vi lægger vægt på at alt vores arbejde er godt og solidt håndværk. Vi bruger kun anerkendte og gennemtestede produkter, og den håndværksmæssige kvalitet står vi inde for med vores faglige stolthed. 

DIN SIKKERHED

Vi medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne Industri & Installation. Det giver dig sikkerhed som kunde hos os, idet vi er omfattet af TEKNIQs Garantiordning.


Garantien sikrer, at du som forbruger kan indbringe en sag for Ankenævnet for Tekniske Installationer. Hvis du får medhold, har du garanti for, at ankenævnets kendelse vil blive opfyldt. ​

Garantien dækker udgifter op til 150.000 kr. inkl. moms. Det gælder også i tilfælde, hvor den udførende virksomhed i mellemtiden evt. måtte være lukket. Arbejdet udføres så af en anden virksomhed under ordningen.​

SVOP VVS & BLIK APS

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud?

Uanset hvilket projekt du står overfor, så får du et mere nøjagtigt budget for din investering, muligheder for tilskud samt din besparelse på vand og varme med et tilbud eller overslag fra os.

Du kan roligt ringe til os eller sende en mail på info@svopvvs.dk. Vi er klar til at hjælpe dig godt i gang med dit byggeprojekt, når du skal bruge en kvalitetsbevidst VVS'er eller blikkenslager. 

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

* Når du indsender dine kontaktoplysninger  via denne formular eller på mail, giver du samtidigt dit samtykke til at vi må gemme og behandle dine oplysninger for at kunne levere vores serviceydelse til dig.

Læs vores persondatapolitik her.​

 
 
 
 
 
Vedhæft billede her
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Sådan kan du komme i kontakt med os

Svop VVS & Blik ApS

Skolegyden 38, 5792 Årslev

CVR: 33769520

Kontaktoplysninger

Telefon: 62 66 13 10

E-mail: info@svopvvs.dk

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 12.00